Kelas (biologi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kelas utawa Classis iku tingkat utawa takson ing klasifikasi ilmiah kéwan lan tetanduran ing biologi. Tingkat iki ana ing sangisoré filum lan ing sandhuwuré ordo. Contoné, mamalia iku kelas kanggo asu, filumé chordata (kéwan kanthi balung mburi) lan familiané karnivora (kéwan pamangsa daging).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kelas_(biologi)&oldid=1025760"