Karnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karnivora iku tembung saka basa Latin sing tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liya: kucing, asu lan baya.

Foto kéwan karnivora[besut | besut sumber]


Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karnivora&oldid=803715"