Karnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karnivora iku tembung saka basa Latin kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané: kucing, asu lan baya.

Foto kéwan karnivora[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]