Karnivor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Karnivor ya iku tembung saka basa Latin kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané kucing, asu, lan baya.

Foto kéwan karnivor[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]