Omnivora

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Omnivora iku organisme sing mangan sawernaning panganan ya iku arupa tetanduran lan uga daging utawa sato kéwan.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Omnivora&oldid=965321"