Omnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Omnivora iku organisme kang mangan sawernaning panganan ya iku wujud tetuwuhan lan uga daging utawa sato kéwan.

Uga delengen[besut | besut sumber]