Omnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Omnivora iku organisme kang mangan sawernaning panganan ya iku wujud tetuwuhan lan uga daging utawa sato kéwan.

Uga delengen[besut | besut sumber]