Omnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Omnivora iku organisme kang mangan sawernaning panganan ya iku arupa tetuwuhan lan uga daging utawa sato kéwan.

Uga delengen[besut | besut sumber]