Omnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Omnivora iku organisme sing mangan sawernaning panganan ya iku arupa tetanduran lan uga daging utawa sato kéwan.

Uga delengen[besut | besut sumber]