Omnivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Omnivora iku organisme kang mangan sawernaning panganan yaiku wujud tetuwuhan lan uga daging utawa sato kéwan.

Deleng uga[besut | besut sumber]