Hèrbivor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Hèrbivor sajeroning zoologi iku sato kéwan kang mung mangan tetanduran lan ora mangan/mangsa daging. Manungsa dudu hèrbivor, nanging, wong kang milih ra mangan daging diarani vegetarian. Sajeroning praktèk, akèh hèrbivor mangan endhog lan kadhangkala mangan protèin kéwan liyaé.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]