Insèktivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Insektivora)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané wujud gegremet lan sato kéwan cilik liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]