Insèktivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Insektivora)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané wujud gegremet lan sato kéwan cilik liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]