Insèktivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané wujud gegremet lan sato kéwan cilik liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]