Insèktivora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané arupa gegremet lan sato kéwan cilik liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]