Insèktivora

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Insektivora iku sebutan tumrap organisme sing panganané arupa srangga lan sato kéwan cilik liyané.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Insèktivora&oldid=821700"