Zoologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | besut sumber]

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kewan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kewan saged kebentuk saking setunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[sunting | besut sumber]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zoologi&oldid=1000137"