Zoologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kewan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kéwan saged kebentuk saking setunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[besut | besut sumber]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Uga delengen[besut | besut sumber]