Zoologi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kéwan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kéwan saged kebentuk saking satunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[edit | edit source]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Uga delengen[edit | edit source]