Zoologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kéwan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kéwan saged kebentuk saking satunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[besut | besut sumber]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Uga delengen[besut | besut sumber]