Zoologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kewan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kéwan saged kebentuk saking satunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[besut | besut sumber]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Uga delengen[besut | besut sumber]