Jagat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Universum - C. Flammarion, Woodcut, Paris 1888, Coloration : Heikenwaelder Hugo, Wien 1998

Jagat (sajeroning basa Inggris: Universe), sajeroning astronomi iku apa waé sing ana ing "njaba", kalebu srengéngé, planit (kalebu bumi), kabèh galaksi kita lan galaksi liyané, lan kabèh angkasa njaba.

Pranala njaba[besut | besut sumber]