Biosfer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lapisan Biosfer iku pérangan sisih njaba planit bumi sing bisa njurung panguripan. Lapisan iki antarané lapisan udara, lemah uga banyu, tegesé enggon sing bisa kanggo urip apa waé (kéwan, tetuwuhan, virus lan liya liyané).