Biosfer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Lapisan Biosfer iku bagian sisi njaba planet bumi sing isa ndukung kehidupan. Lapisan iki antarane lapisan udara, lemah uga banyu, tegese enggon sing isa kanggo urip apa wae (kewan, tetandhuran, virus lan liya liyane).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biosfer&oldid=805088"