Biosfer

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Lapisan Biosfer iku bagian sisi njaba planet bumi sing isa ndukung kehidupan. Lapisan iki antarane lapisan udara, lemah uga banyu, tegese enggon sing isa kanggo urip apa wae (kewan, tetandhuran, virus lan liya liyane).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biosfer&oldid=805088"