Biosfer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lapisan Biosfer iku pérangan sisih njaba planit bumi sing bisa njurung panguripan. Lapisan iki antarané lapisan udara, lemah uga banyu, tegesé enggon sing bisa kanggo urip apa waé (kéwan, tetuwuhan, virus lan liya liyané).