Astronomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Astronomi (saking basa Yunani: αστρονομία = άστρον + νόμος, astronomia = astron + nomos, "hukum lintang") punika, ngèlmunipun sadaya badan-badan ingkang wonten langit utawi akasa. Ngèlmu punika sampun kina sanget, tiyang-tiyang Yunani kina sampun katarik. Ngèlmu punika wiyar sanget.

Sajarah[besut | besut sumber]

Perangkat[besut | besut sumber]

Perangkat utama ngèlmu astronomi iku antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Cithakan:Cabang ngèlmu alam


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.