Langit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Awang-awang utawa langit kang wernané abang jambu kala Srengéngé ambles.

Langit, awang-awang, tawang, utawa angkasa ya iku bagean ing pedunungngé bumi, lan uga bisa digolongake ing lapisan kang mau atmosfer. Awang-awang kapengkar saka gas lan udara, uga kapengkar dadi saben bagean lapisané. Awang-awang uga asring katon kanthi warna biru, amarga sorotan cahya, uga awang-awang bisa wernané liya ,kaya ta abang ing wektu soré, utawa ireng ing wektu udan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]