Biru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kothak punika nedahaken werni biru.
 

Biru punika satunggiling werni saking tigang werni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika ijem lan abrit. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken werni langit lan toya seganten. Ing babagan budaya, werni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (rah/getih biru).

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.