Biru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kothak punika nedahaken warni biru.
 

Biru punika satunggiling warni saking tigang warni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika ijem lan abrit. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken warni langit lan toya seganten. Ing babagan budaya, warni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (rah/getih biru).

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.