Ijo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kothak punika nuduhi warni ijo.
 

Ijo punika warni ingkang dipunasilake minangka dicampurake watara kekalih warna inggih punika warna biru kaliyan warna kuning.Cecampuran ingkang ngasilaké warna ijo asring migunakaké pabanding satunggal banding satunggal.Werna ijo uga asring kasebat ugi warna monokromatik.


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.