Ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ireng miturut definisi ideal yakuwi representasi ora anané werna utawa cahya sajeroning ruang peteng. Ing babagan fotografi, bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran under exposure sajeroning panggunaan lightmeter.

Koordinat werna[besut | besut sumber]

Hex triplet = #000000 atau #000 RGB (r, g, b) = (0, 0, 0)

Uga delengen[besut | besut sumber]