Lingkungan alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lingkungan alam tegesé kabèh dat kang urip lan ora urip kang kanthi alamiah ana ing sajeroning bumi.

Prihaten kang tumuju déning lingkungan alami Grojogan Hopetoun Australia

Sacara mligi, lingkungan alam iku kang ora kapangaruhan déning manungsa. Lingkungan kang kapangaruhan déning manungsa diarani "lingkungan kang diwangun" utawa lansekap budaya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]