Lingkungan alam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lingkungan alam maknané kabèh dat sing urip lan ora urip sing sacara alamiah ana ing sajroning bumi.

Sacara mligi, lingkungan alam iku sing ora kapangaruhan déning manungsa. Lingkungan sing kapangaruhan déning manungsa diarani "lingkungan sing diwangun" utawa lansekap budaya.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lingkungan_alam&oldid=822434"