Lingkungan alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lingkungan alam maknané kabèh dat sing urip lan ora urip sing sacara alamiah ana ing sajroning bumi.

Prihaten kang tumuju déning lingkungan alami Grojogan Hopetoun Australia

Sacara mligi, lingkungan alam iku sing ora kapangaruhan déning manungsa. Lingkungan sing kapangaruhan déning manungsa diarani "lingkungan sing diwangun" utawa lansekap budaya.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lingkungan_alam&oldid=988946"