Kuntul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuntul
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Ordo: Ciconiiformes
Kulawarga: Ardeidae

Kuntul iku sajinising manuk kang urip ing sawah. Lan seneng golèk pakan uga ing tambak-tambak.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuntul&oldid=1101105"