Kuntul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuntul
Kuntul.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Aves
Ordho: Ciconiiformes
Famili: Ardeidae

Kuntul iku sajinising manuk kang urip ing sawah. Lan seneng golèk pakan uga ing tambak-tambak.

Pranala njaba[besut | besut sumber]