Tangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wrist and hand deeper palmar dissection-numbers.svg

Tangan iku bagéan awak ing ujung lengen. Sebagéan gedhé manungsa nduwèni loro tangan, biasané kanthi papat driji lan siji jempol. Bagéan njero tangan iku tlapak tangan. Yèn driji-driji ditekuk, tangan bakal mbentuk sawijining kepelan. Saliyané manungsa, akèh jinis kéwan sing nduwèni tangan, utamané saka klompok primata. Driji iku ana lima ya iku, jempol, driji panuding, driji tengah, driji manis, lan driji kelingking.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Tupaia javanica, Homo sapiens


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangan&oldid=965258"