Driji panuding

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Driji panuding (Index finger)
Arteri radial artery of index finger
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji panuding (basa Inggris: index finger, (uga diarani forefinger, trigger finger, pointer finger, digitus secundus, utawa digitus II), iku driji kaloro ing tangan manungsa.

Driji panuding dumunung antarané driji pisanan (jempol) lan driji katelu (driji tengah). Lumrahé driji panuding iku driji sing paling lincah lan sènsitif, sanadyan ora sing paling dawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Driji panuding ing KamusWiki.