Driji panuding

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Driji panuding (Index finger)
Rincian
Arteriradial artery of index finger
Pengenal
TA98Masalah skrip: Fungsi "getTAValue" ora ana.
TA2152
FMA24946
Terminologi anatomi
[[[d:Masalah skrip: Fungsi "pageId" ora ana.|besut ing Wikidata]]]
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji panuding (basa Inggris: index finger, (uga diarani forefinger, trigger finger, pointer finger, digitus secundus, utawa digitus II), iku driji kaloro ing tangan manungsa.

Driji panuding dumunung antarané driji pisanan (jempol) lan driji katelu (driji tengah). Lumrahé driji panuding iku driji kang paling lincah lan sènsitif, sanadyan ora kang paling dawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary
Pirsani informasi ngenani Driji panuding ing KamusWiki.