Pupu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Otot pupu/wètis manungsa

Pupu (basa Indonésia: paha) sajeroning manungsa iku laladan antara pelvis lan bokong karo dhengkul. Sacara anatomis, pupu iku péranganing tungkai ngisor. Balung tunggal sing nyusun pupu ingaran femur sing kandel banget lan kuwat amarga dhuwuré pérangan balung korteks-é. Balung iki minangka sambungan ball and socket ing pinggul lan sambungan condylar ing dhengkul.