Rai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wajah Mona Lisa karya Leonardo Da Vinci, sawijing praupan paling misuwur ing donya

Rai utawa praupan iku bagéan ngarep saka sirah, ing manungsa nyakup wilayah wiwit saka bathuk nganti janggut, klebu rambut, alis, mata, irung, pipi, cangkem, lambé, janggut, untu, kulit, lan janggut. Rai utamané dianggo mujudaké èksprèsi, penampilan, sarta idhèntitas. Ora ana siji rupa rai sing padha mutlak, senadyan ing wong kembar idhèntik.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rai&oldid=822731"