Rai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rai
Sobo 1909 260.png
Aspek Ventrolateral ing rai sing dicopot kulite, nuduhake otot rai.
Rincian
Pengenal
LatinFacies, facia
MeSHD005145
TA98Masalah skrip: Fungsi "getTAValue" ora ana.
TA2112
FMA24728
Terminologi anatomi
[[[d:Masalah skrip: Fungsi "pageId" ora ana.|besut ing Wikidata]]]
Wajah Mona Lisa karya Leonardo Da Vinci, sawijing praupan paling misuwur ing donya

Rai utawa praupan iku pérangan arepan saka sirah manungsa kang ambané saka bathuk tumeka janggut. Rai mligi minangka piranti èksprèsi sarta jatdhiri. Ora ana siji rai kang padha pleg, sanadyan tumrap wong kembar babar pisan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]