Rai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wajah Mona Lisa karya Leonardo Da Vinci, sawijing praupan paling misuwur ing donya

Rai utawa praupan iku bagéan ngarep saka sirah, ing manungsa nyakup wewengkon wiwit saka bathuk nganti janggut, klebu rambut, alis, mata, irung, pipi, cangkem, lambé, janggut, untu, kulit, lan janggut. Rai utamané dianggo mujudaké èksprèsi, penampilan, sarta idhèntitas. Ora ana siji rupa rai sing padha mutlak, senadyan ing wong kembar idhèntik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rai&oldid=963468"