Rai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wajah Mona Lisa karya Leonardo Da Vinci, sawijing praupan paling misuwur ing donya

Rai utawa praupan iku pérangan ngarep saka sirah, ing manungsa nyakup wewengkon wiwit saka bathuk nganti janggut, kalebu rambut, alis, mata, irung, pipi, cangkem, lambé, janggut, untu, kulit, lan janggut. Rai mligi dianggo minangka èksprèsi, penampilan, sarta idhèntitas. Ora ana siji rupa rai sing padha mutlak, sanadyan ing wong kembar idhèntik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]