Rai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wajah Mona Lisa karya Leonardo Da Vinci, sawijing praupan paling misuwur ing donya

Rai utawa praupan iku pérangan ngarep saka sirah, ing manungsa nyakup wewengkon wiwit saka bathuk nganti janggut, kalebu rambut, alis, mata, irung, pipi, cangkem, lambé, janggut, untu, kulit, lan janggut. Rai mligi dianggo minangka èksprèsi, penampilan, sarta idhèntitas. Ora ana siji rupa rai sing padha mutlak, senadyan ing wong kembar idhèntik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]