Driji manis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Driji manis
Hand - Ring finger.jpg
Driji manis (dibunderi).
Rincian
Pengenal
Latindigitus annularis
TA98A01.1.00.056
TA2154
FMA24948
Terminologi anatomi
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji manis iku driji kapapat ing tangan manungsa, dumunung ing antaraning driji tengah lan jenthik. Driji manis iki uga diarani digitus medicinalis, driji kapapat, digitus annularis, digitus quartus, utawa digitus IV ing anatomi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Driji manis ing KamusWiki.