Pipi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pipi wanita

Pipi iku laladan mawa daging ing rai ing sangisoring mata lan antarané irung lan kuping kiwa utawa tengen. Pipi mbentuk dhindhing lateral ing cangkem manungsa lan nyentuh balung pipi ing ngisor mata. Ing kéwan, tandha ing laladan pipi, mligi persis ing ngisor mata bisa minangka pambéda wigati antara manéka warna spésies.