Pipi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pipi wanita

Pipi iku laladan mawa daging ing rai ing sangisoring mata lan ing antara irung lan kuping kiwa utawa tengen. Pipi mbentuk dhindhing lateral ing cangkem manungsa lan nyentuh balung pipi ing ngisor mata. Ing kéwan, tandha ing laladan pipi, utamané persis ing ngisor mata bisa minangka pambéda penting antara manéka werna spesies.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pipi&oldid=1015956"