Janggut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Welahan janggut ing William McKinley.

Janggut iku pérangan paling ngisor saka rai sajeroning anatomi manungsa. Janggut kadhapur saka pérangan ngisor mandibula. Sawetara wong kadhangkala duwé welahan janggut sing dadi ciri turunan resesif.