Janggut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Welahan janggut ing William McKinley.

Janggut iku pérangan paling ngisor saka rai sajeroning anatomi manungsa. Janggut kadhapur saka pérangan ngisor mandibula. Sawetara wong kadhangkala duwé welahan janggut sing dadi ciri turunan resesif.