Janggut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Welahan janggut ing William McKinley.

Janggut iku pérangan paling ngisor saka rai sajeroning anatomi manungsa. Janggut kabentuk saka pérangan ngisor mandibula. Sawetara wong kadhangkala duwé welahan janggut sing dadi ciri turunan resesif.