Janggut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Welahan janggut ing William McKinley.

Janggut iku bagéan paling ngisor saka rai jroning anatomi manungsa. Janggut kabentuk saka bagéan ngisor mandibula. Sawetara wong kadhangkala nduwèni welahan janggut sing dadi ciri turunan resesif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Janggut&oldid=822753"