Sikut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Siku

Sikut minangka salah siji péranganing tangan. Gangguan fungsi sikut iki, bisa diakibataké saka aktivitas/pagawéan sing pasif, sing numpu marang otot-otot lengen. Upamané, pagawéan sing monoton kaya nglukis, nulis, lan ngetik.

Gladri[besut | besut sumber]