Sikut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Siku

Sikut minangka salah siji bagéan saka tangan. Gangguan fungsi sikut iki, bisa diakibataké saka aktivitas/pegawéyan sing pasif, sing numpu marang otot-otot lengen. Upamané, pegawéyan sing monoton kaya nglukis, nulis, lan ngetik.

Galeri[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sikut&oldid=878084"