Sikut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sikut
Elbow on gray background.jpg
En-elbow joint.svg
Anatomi sikut (kiwe).
Rincian
Pengenal
Latinarticulatio cubiti
MeSHD004550
TA98Masalah skrip: Fungsi "getTAValue" ora ana.
TA21772
FMA35289
Terminologi anatomi
[[[d:Masalah skrip: Fungsi "pageId" ora ana.|besut ing Wikidata]]]
Siku

Sikut minangka salah siji péranganing tangan. Gangguan fungsi sikut iki, bisa diakibataké saka aktivitas/pagawéan kang pasif, kang numpu marang otot-otot lengen. Upamané, pagawéan kang monoton kaya nglukis, nulis, lan ngetik.

Gladri[besut | besut sumber]