Sikut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siku

Sikut minangka salah siji péranganing tangan. Gangguan fungsi sikut iki, bisa diakibataké saka aktivitas/pagawéan kang pasif, kang numpu marang otot-otot lengen. Upamané, pagawéan kang monoton kaya nglukis, nulis, lan ngetik.

Gladri[besut | besut sumber]