Jakun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakun
Myneck.JPG
Gray1195.png
Latin prominentia laryngea

Jakun iku klanjer tiroid kang nonjol ing gulu priya. Ing wanita panonjolan iki uga ana, mung ora ketara. Yèn panampilan jakun dirasa kliwat gedhé, bisa didandani nganggo operasi plastik.

Uga delengen[besut | besut sumber]