Jakun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalamenjing
Myneck.JPG
Structure of Adam's apple.png
Rincian
Pengenal
Latinprominentia laryngea
TA98A06.2.02.003
TA2968
FMA55304
Terminologi anatomi

Kalamenjing (Hanacaraka: ꦏꦭꦩꦼꦤ꧀ꦗꦶꦁ) iku klanjer tiroid kang nonjol ing gulu priya. Ing wanita panonjolan iki uga ana, mung ora ketara. Yèn panampilan kalamenjing dirasa kliwat gedhé, bisa didandani nganggo operasi plastik.

Uga delengen[besut | besut sumber]