Jakun

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jakun
Myneck.JPG
Gray1195.png
Latin prominentia laryngea

Jakun iku kelenjar tiroid sing nonjol ing gulu priya. Ing wanita panonjolan iki uga ana, mung ora ketara. Yèn panampilan jakun dirasa kliwat gedhé, bisa didandani nganggo operasi plastik.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jakun&oldid=822708"