Kategori:Anatomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Anatomi.
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anatomi ing Wikimedia Commons.

Anak kategori

Kategori iki isi 44 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 44 anak kategori.

A

B

C

G

H

J

K

O

  • Organ(3 Kt, 1 Kc)

P

S

U

  • Untu(1 Kt, 2 Kc)

W

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Anatomi&oldid=813514"