Kategori:Anatomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Anatomi.

Anak kategori

Kategori iki isi 44 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 44 anak kategori.

A

B

C

G

H

J

K

O

  • Organ(3 Kt, 1 Kc)

P

S

U

  • Untu(1 Kt, 2 Kc)

W

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Anatomi&oldid=813514"