Cangkem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Skema nglintang tutuk, kuping, faring, lan laring

Cangkem (krama: cangkem, krama inggil: tutuk) iku dalan kanggo mlebuné panganan lan banyu kang diduwèni manungsa lan kéwan. Cangkem biasané ana ing sirah lan umumé dadi bagéyan awal saka sistem pancernaan lengkap kang pungkasané ing anus.

Pérangan awak sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem ya iku:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cangkem&oldid=1045157"