Gusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gusi
ToothSection.jpg
Pérangan potongan saka untu karo gusi sing katon
Gray's subject #242 1112
MeSH Gingiva

Gusi utawa gingiva ya iku salah sawijiné pérangan sing ana ing cangkem. Gusi dadi pérangan sing wigati banget kanggo untu amarga yèn gusiné kena gangguan bakal nggawé rusaké untu.