Gusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gusi
ToothSection.jpg
Pérangan potongan saka untu karo gusi kang katon
Gray's subject #242 1112
MeSH Gingiva

Gusi utawa gingiva ya iku salah sawijiné pérangan kang ana ing cangkem. Gusi dadi pérangan kang wigati banget kanggo untu amarga yèn gusiné kena gangguan bakal nggawé rusaké untu.