Gusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gusi
ToothSection.jpg
Pérangan potongan saka untu karo gusi kang katon
Pengenal
MeSHD005881
TA98Masalah skrip: Fungsi "getTAValue" ora ana.
TA22790
FMA59762
Terminologi anatomi
[[[d:Masalah skrip: Fungsi "pageId" ora ana.|besut ing Wikidata]]]

Gusi utawa gingiva ya iku salah sawijiné pérangan kang ana ing cangkem. Gusi dadi pérangan kang wigati banget kanggo untu amarga yèn gusiné kena gangguan bakal nggawé rusaké untu.