Dhengkul

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Diagram dhengkul manungsa

Jroning anatomi manungsa, dhengkul iku sendhi sing ngubungaké femur lan tibia. Amarga dhengkul manungsa nyokong mèh kabèh bobot awak, dhengkul rentan banget marang cidra akut lan tuwuhing osteoarthritis.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhengkul&oldid=822607"