Ugel-ugel tangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ugel-ugel tangan

Sajeroning anatomi, ugel-ugel tangan iku pérangan kang fleksibel lan sempit sambungan antara lengen ngisor lan tlapak tangan. Ugel-ugel tangan kang arupa rong baris cilik balung, karan carpals, kanggo mbentuk sawijining wadhah saubengé engsel.

Sendhi kang dumadi déning balung-balung carpalia karo ulna lan radius dijenengi ugel-ugel tangan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Ugel-ugel tangan ing KamusWiki.