Ugel-ugel tangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ugel-ugel tangan

Sajeroning anatomi, ugel-ugel tangan iku pérangan sing fleksibel lan sempit sambungan antara lengen ngisor lan tlapak tangan. Ugel-ugel tangan sing arupa rong baris cilik balung, disebut carpals, kanggo mbentuk sawijining wadhah saubengé engsel.

Sendhi sing dumadi déning balung-balung carpalia karo ulna lan radius dijenengi ugel-ugel tangan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Ugel-ugel tangan ing KamusWiki.