Gulu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gulu
Female neck.jpg
Gulu wanita

Gulu iku bagéan sing ngubungaké sirah karo awak. Ing sawetara kéwan, gulu bisa tuwuh dawa, upamané gulu jerapah. INg sajeroné gulu ana saluran-saluran ambegan lan pancernan. Ing guluning manungsa, ana sawijining bagéan sing diarani jakun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gulu&oldid=822728"