Gulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gulu
Female neck.jpg
Gulu wanita

Gulu iku pérangan sing ngubungaké sirah karo awak. Ing sawetara kéwan, gulu bisa tuwuh dawa, upamané gulu jerapah. INg sajeroné gulu ana saluran-saluran ambegan lan pancernan. Ing guluning manungsa, ana sawijining pérangan sing diarani jakun.