Driji panunggul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Driji tengah)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Driji panunggul
Middle finger BNC.jpg
Driji
Rincian
Pengenal
Latindigitus medius
TA98A01.1.00.055
TA2153
FMA24947
Terminologi anatomi
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji panunggul utawa driji tengah iku driji ing tangan manungsa kang dumunung ing antarané driji panuding lan driji manis. Driji panunggul iki uga diarani driji katelu, digitus medius, digitus tertius, digitus infamous, utawa digitus III ing babagan anatomi. Uga diarani ulujari, nyaka, panika lan panalika.