Driji tengah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Driji tengah
Middle finger BNC.jpg
Driji
Latin digitus medius
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji tengah (utawa driji dawa iku driji ing tangan manungsa, dumunung ing antarané driji panuding lan driji manis. Driji tengah iki uga diarani sriji katelu, digitus medius, digitus tertius, "digitus infamous", utawa digitus III jronin anatomi.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Driji_tengah&oldid=931460"