Driji panunggul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Driji panunggul
Middle finger BNC.jpg
Driji
Latin digitus medius
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji panunggul utawa driji tengah iku driji ing tangan manungsa kang dumunung ing antarané driji panuding lan driji manis. Driji panunggul iki uga diarani driji katelu, digitus medius, digitus tertius, digitus infamous, utawa digitus III ing babagan anatomi. Uga diarani ulujari, nyaka, panika lan panalika.