Pundhak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pundhak utawa Bahu iku bagéan awak mamalia sing nyangga gulu. Ing akèh kéwan, bahu dumunung ing bagéan ndhuwur tungkai ngarep. Ing manungsa, bahu dumunung ing antara geger lan gulu lan dumunung ing bagéan mburi (dorsal).

Bahu iku bagéan awak sing kerep dadi papan sandaran beban sing ditarik utawa diangkat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pundhak&oldid=822688"