Wudel

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Udel)
Wudel
Navel 13 04 1993.jpg
Wudel jinis kapisan
Outtie.jpg
Wudel jinis kaloro
Latin umbilicus

Wudel utawa puser iku tandha bolongan katutup ing weteng, sisa nalika tali puser dikethok saka weteng bayi sing nembé lair supaya copot saka plasénta. Kabèh makhluk mamalia sing duwé plasenta mesthi bakal nduwèni puser. Ing kéwan umumé puser mung katon kaya garis tipis samar.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wudel&oldid=1045090"