Kategori:Abdomen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Abdomen ing Wikimedia Commons.

Artikel-artikel wonten ing kategori "Abdomen"

Dipuntedahaken 2 kaca-kaca ingkang kalebet ing kategori punika saking gunggung 2.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Abdomen&oldid=828865"