Wudel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wudel
Navel 13 04 1993.jpg
Wudel jinis kapisan
Outtie.jpg
Wudel jinis kaloro
Latin umbilicus

Wudel utawa puser iku tandha bolongan katutup ing weteng, sisa nalika tali puser dikethok saka weteng bayi sing nembé lair supaya copot saka plasénta. Kabèh makluk mamalia sing duwé plasenta mesthi bakal duwé puser. Ing kéwan lumrahé puser mung katon kaya garis tipis samar.