Panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulao Mangsho, sajian tradisional India ugao saka Bangladesh lan Benggala Kulon, India, kanthi bumbu lan yoghurt.

Panganan ing gastronomi yaiku salah sawijining jinis olahan tartamtu arupa pangan , a "artikel béda utawa macem-macem panganan", [1] siap mangan utawa kanggo dadi.

Panganan bisa disedhiyakake ing barang-barang meja, utawa bisa dipangan ing tangane. Pandhuan kanggo nyiyapake sajian diarani resep .


Sawetara pasugatan, kayata segawon panas karo ketchup, arang banget resep resep dicithak ing buku masak amarga digawe kanthi nggabungake rong panganan sing wis siap dipangan.

Referensi[besut | besut sumber]