Telih

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Manuk kang telihé mondhol-mondhol sawisé mangan akèh
Telih kaduduhaké ana ing nomer 4

Telih (basa indonesia : Tembolok) ya iku sijining jeroan saka kéwan jinis manuk kang fungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungé digiling ana ing rempela (ventikulus utawa empedal). Ing manuk jinis dara, telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné susu (Basa Inggris : crop milk) kanggo ngloloh piyik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Telih&oldid=984220"