Acromion

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Scapula

Acromion utawa Processus Acromion iku bagéan anatomis saka scapula (balung walikat). Bagéan iki minangka terusan saka spina scapula, lan mbentuk tonjolan. Acromion nduwèni sendhi karo clavicula mbentuk ligamentum acromioclaviculare.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acromion&oldid=822759"