Carolus Linnaeus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lukisan Carolus Linnaeus

Carolus Linnaeus (utawi, Carl von Linné) (23 Mei 1707 - 10 Januari 1778) punika ngèlmuwan Swedia ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi taksonomi modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak ékologi modèrn.

Linnaeus punika ahli botani ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika , piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli botani ugi ngrangkep dados ahli zoologi saha dhokter.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carolus_Linnaeus&oldid=979313"