Discovery

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wiktionary-logo-v2.svg
Look up discovery in Wiktionary, the free dictionary.

Discovery bisa ateges:panemuan unsur kabudayan anyar, arupa alat utawa gagasan sing diciptakaké manungsa utawa serangkaéan ciptaan sawetara indovidu.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Discovery&oldid=826232"