Pesawat ulang-alik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pesawat ulang-alik Atlantis

Pesawat ulang-alik (jeneng resmi: Space Transportation System utawa STS; kathi misuwur déning sesebatan NASA's Space Shuttle uga Space Shuttle) punika motor mabur njaba angkasa kang dindhuweni negara Amérika Sarékat kang dimigunakake jroning misi panerbangan ing njaba angkasa . Wangun eesawat ulang alik – wujud lan cara kerjané ora kaya pesawat njaba angkasa liyané – awak utama pesawat ulang-alik bisa digunakake maneh ing misi kang liyane.Pesawat kaya mengkana kuwi ing donya kang ndhuweni NASA, badan antariksa Amérika, kang arupa jinis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pesawat_ulang-alik&oldid=838874"