2 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

2 Mèi punika dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

  • Tgl. 2 Mèi dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto
  • 1978 - Budi Rahardjo, musikus saka band Indonésia Drive.

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Tgl.2 mei dipunpèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Mèi – 2 Mèi – 3 Mèi