2 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Mèi punika dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Tgl. 2 Mèi dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Tgl.2 mei dipunpèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Mèi – 2 Mèi – 3 Mèi