Gedhung Reichstag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gedung Reichstag
Reichstag 1995

Gedhung Reichstag ing Berlin diadegaké kanggo papané Reichstag, utawa parlemèn Kakaisaran Jerman, rapat. Gedhung iki dibukak ing taun 1894 lan dadi panggonané Reichstag nganti taun 1933. Banjur wiwit taun 1999 nganti saiki dadi Parlemèn Jèrman manèh.

Sawijining soldadu Tantara Merah ngibaraké gendéra Palu-Arit Uni Soviet ing ndhuwur gedhung Reichstag, 2 Mei 1945.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedhung_Reichstag&oldid=927512"