Paus Yulius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Yulius III

Paus Yulius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1550-1555).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marcellus II