Paus Yulius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Yulius III

Paus Yulius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1550-1555).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marcellus II