Paus Yulius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Yulius III

Paus Yulius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1550-1555).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[ Paus Marcellus II]]