Paus Yulius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Yulius III

Paus Yulius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1550-1555).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Marcellus II