1518

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523
Dasawarsa: 1500-an  1510-an  1520-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1518 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1518&oldid=807986"