Haarlem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Haarlem
Haarlem wapen.svg
Lambang Haarlem
LocatieHaarlem.png
Lokasi Haarlem
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Haarlem.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Haarlem iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Kutha iki ya iku kutha krajané propinsi Holland Lor.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haarlem&oldid=1024643"