Enkhuizen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Enkhuizen
Enkhuizen wapen.png
Lambang Enkhuizen
LocatieEnkhuizen.png
Lokasi Enkhuizen
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Enkhuizen.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Enkhuizen iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Enkhuizen&oldid=1024758"